Gennem Academic Link får fynske virksomheder mulighed for at få ansat en højtuddannet med tilskud til at udføre arbejdsopgaver, som virksomhederne mangler tid eller kompetencer til. Projektforløbet gør fynske virksomheder opmærksomme på, hvilke kompetencer højtuddannede kan bidrage med på deres arbejdsplads samtidig med at projektet giver nyuddannede akademikere erhvervserfaring.

Information fra Syddansk Universitet

Syddansk Universitet /TEK innovation har sammen innovationsnetværket RoboCluster taget initiativ til et eftermiddagsmøde, hvor virksomheder hurtigt kan få et indblik i den nye InnoBooster-ordning, samt høre erfaringer fra virksomheder, der modtager tilskud fra ordningen.

Arrangementet er gratis og er åbent for alle - også dem der ikke er medlemmer af RoboCluster.

Info og tilmelding via dette link: Robocluster

Vil I selv læse noget om ordningen som retter sig mod små og mellemstore virksomheder kan I finde det via dette link : Innovationsfonden

 

Syddansk Fødevareklynge hos Væksthus Syddanmark er i samarbejde med Udviklingsråd Sønderjylland, Udvikling Fyn og VisitVejle på vegne af Madværket nu klar til at lancere udviklingsprogrammet Spirende Fødevareoplevelser.

Programmet henvender sig til ambitiøse fødevarevirksomheder i den syddanske region og indeholder 4 spor:

• Flere Kvalitetssmagsoplevelser

• Bæredygtighed

• Internationalisering

• Produktivitet

Programmet er støttet af Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Se mere om Væksthus Syddanmark her

Her kan du få et indblik i den seneste udvikling, udvalgte publikationer samt nyheder, der kan guide dig i planlægningen af turismeaktiviteter.

Læs seneste nyt fra Destination Fyn Klyngen

Spirende fødevareoplevelser

Står du i spidsen for en ambitiøs fødevarevirksomhed, men mangler et skub til at indfri jeres potentiale, produktionsoptimering eller nye markeder? Hvis ja, så har vi løsningen. Med et kontant tilskud på 50% til en skarp vækstplan hjælper vi dig med at sætte turbo på din udvikling.
 

Spirende fødevareoplevelser