Skip til hoved indholdet

Bakkegårds Allé, Langeskov

Bakkegårds Allé er en lukket vej i et naturskønt boligområde -  kun 1 grund tilbage.

Grundene er beliggende i et kuperet terræn med mange spændende muligheder for byggeri. Mellem de enkelte vænger er der store grønne arealer, søer og et stisystem til skole, mose m.m.
I området er etableret kælkebakke, festplads m.m.

Fra Bakkegårds Allé er der kun få kilometer til motorvej E20´s af- og tilkørsel (nr. 47). Gåafstand til togstation med forbindelser til Jylland og København.

Både bibliotek, nyrenoveret skole og daginstitution ligger i gåafstand.  "Mælkevejen" er en integreret institution med plads til både børnehave- og vuggestuebørn. Den institution i kommunen, der har længst åbningstid. Ved siden af skolen ligger Langeskov Idrætscenter - også kaldet Langeskov Park, som bl.a. huser de lokale idrætsforeninger.

Området er omfattet af Lokalplan nr. 58 – Boligområde ved Langeskov Øst, som fastlægger bestemmelser for, hvordan bebyggelse i området skal opføres. Det er hensigten, at de attraktive byggegrunde sammen med herlighedsværdien i det rekreative naturområde ved Frydenlundsøen m.m. bevares så intakt som muligt. Lokalplanen giver mulighed for mange typer huse, herunder træhuse.