Oplever du problemer med at tilgå den elektroniske afstemning, så er der hjælp at hente her:

Hvis I oplever en blank side, når I trykker på den røde ”stem nu” bjælke i brevet i e-boks, så kan det være fordi I skal bruge Google Chrome til at åbne e-boks.dk med.

I finder Chrome ved at søge på ”Chrome” i Google. Ikonet er en rød-grøn-gul cirkel med en blå plet i midten. Chrome er en gratis webbrowser, som Google udbyder, og som I kan hente ned på jeres computer.

I kan også åbne www.kerteminde.dk i Chrome og få adgang til afstemningen ved at klikke på ”LINK TIL AFSTEMNING” her nedenfor. Du skal logge ind med NEM-ID.

LINK TIL AFSTEMNING

I er også velkommen på rådhuset i Kerteminde, hvis I ønsker at brevstemme. Der er åbent for brevstemning i følgende periode:

Fedag den 18. september fra kl. 9.30 – 13.00

Mandag den 21. september fra kl. 9.30 – 14.00

Tirsdag den 22. september fra kl. 9.30 – 14.00

Torsdag den 24. september fra kl. 9.30 – 17.00

Der er 13 kandidater opstillet til det kommende valg. I kan læse mere om kandidaterne herunder.

Valget foregår i perioden fra 17/9 - 24/9-20 som elektronisk afstemning. Alle stemmeberettigede borgere (ca. 7660) modtager den 17/9 et brev i e-boks med link til afstemningen. Du er stemmeberettiget hvis du er fyldt 60 år senest den 24/9-20.

De borgere der ikke modtager elektronisk post vil modtage et almindeligt brev i deres postkasse. Disse borgere vil have mulighed for at møde op på Kerteminde Rådhus og afgive brevstemme. Der er åbent for brevstemmeafgivning i hele valgperioden i kommunens normale åbningstid.

Beboere på kommunens plejecentre vil få mulighed for at brevstemme på plejecenteret efter nærmere aftale med plejecenterlederen.

Vi forventer at valgresultatet foreligger umiddelbart efter den 25. september, når brevstemmerne er lagt sammen med tal fra den elektroniske afstemning.

Opstillede kandidater:

Laila Finsen, Kerteminde
Ingrid Hansen, Kerteminde
Svend Åge Hansen, Langeskov
Vibeke Kjestrup, Munkebo
Ester Larsen, Kerteminde
Lars Neumann Larsen, Munkebo
Øivind Larsen, Kerteminde
Inge Laurvig-Borch, Kerteminde
Kirsten Luunbjerg, Kerteminde
Birte Michelsen, Munkebo
Ib Rasmussen, Kerteminde
Stephen Shakeshaft, Kerteminde
Carsten Weisz, Kerteminde

 

 

Seniorrådet i Kerteminde

Seniorrådet taler de ældres sag og rådgiver Byrådet.

Gennem dialog og samarbejde mellem kommunens ældre borgere og Byrådet, arbejder Seniorrådet for alle ældre. Seniorrådet medvirker aktivt til at udforme kommunens ældrepolitik og rådet skal høres før beslutninger, der har speciel betydning for de ældre, træffes af Byrådet.

Ud over de sager, der automatisk kommer forbi Seniorrådets bord, kan rådet tage alle sager op, de har lyst til, og udtale sig om alt, der har special betydning for de ældre.

Der vælges et nyt Seniorråd hvert 4. år.

Læs dagsordener og referater fra Seniorrådets møder ved at klikke her