Første spadestik taget til nyt rehabiliteringscenter

Mandag d. 24. oktober blev der afholdt første spadestik til nyt rehabiliteringscenter i Kerteminde Kommune på Toften 600 i Munkebo

Borgmester Hans Luunbjerg holdt tale i forbindelse med spadestikket og understregede det visionære og unikke i byggeriet, specielt den fantastiske udsigt.

Selve spadestikket blev afviklet, som et tredobbelt spadestik foretaget af Borgmester Hans Luunbjerg, Ældrerådsformand Ane Sofie Andersen Hjorth og medarbejder i rehabiliteringscenteret Anna Grube.

Efter spadestikket blev der afholdt reception i hallen på Toften. Her indledte formand for Social- og Sundhedsudvalget Marianne Machon med en tale om den rehabiliterende strategi og det nye rehabiliteringscenters betydning i forhold til de kommunale opgaver i det nære sundhedsvæsen. Claus  fra RUM arkitekter bidrog med tankerne og visionen bag selve byggeriet og Syddansk Sundhedsinnovation med fremvisning af en video om brugerinddragelsesprocessen og kvalificeringen af byggeriet. Herefter var Kerteminde Kommune vært for en let anretning leveret af Madservice.

Se billeder fra begivenheden ved at klikke her