Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Nyheder Officiel indvielse af blafferstoppestederne

Officiel indvielse af blafferstoppestederne

Der er allerede en række blafferstoppesteder sat op i Kerteminde Kommune. Den 20. juni indvies de officielt til en mindre event ved blafferstoppestedet ved Johannes Larsen Museet i Kerteminde, hvor der også uddeles præmier til de bedste blafferhistorier.

Arnold fra Rønninge har prøvet blafferkonceptet af:

“I dag var jeg til et andet møde på rådhuset i Kerteminde og besluttede mig for at forsøge blafferi. Jeg blev sat af af familien i Ullerslev, da de skulle en anden vej. Under 1 minut tog det at have tomlen og skiltet ude. Jette fra Nyborg i sin Toyota Aygo med soltag tog mig med til Kerteminde. Jeg havde ellers taget min forholdsregler og sat en times tid af til turen. Så jeg kom alt for tidligt, og så er det godt, at de har gode is i Kerteminde. Det skal helt sikkert prøves igen.“

Så gør som Arnold: Prøv tomlen som eventyrligt transportmiddel og send din historie til carsten@blaffernationen.dk. Så deltager du i konkurrencen om Kerteminde Kommunes bedste blafferhistorie, som afsløres og præmieres til den officielle indvielse af blafferstoppestederne den 20. juni fra 16-17 ved blafferstoppestedet ved Johannes Larsen Museet.


 

Ris eller ros til hjemmesiden

Hans Schacksvej 4
5300 Kerteminde

CVR.NR 29189706

Telefon: 65 15 15 15

Telefontider

Genveje