Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Nyheder Ny chef for Teknik, Klima & Byudvikling

Ny chef for Teknik, Klima & Byudvikling

Benedict Moos kommer fra en stilling som Afdelingsleder for Plan og Boligudvikling i Odsherred Kommune, og har siden 2010 haft ledende stillinger i en række sjællandske kommuner og private virksomheder. Benedict Moos tiltræder sin nye stilling 1. august.

Kerteminde Kommunes nye chef for Teknik, Klima & Byudvikling har de seneste 2 år arbejdet med byudvikling på både strategisk og fysisk plan i Odsherred Kommune. Benedict Moos er oprindeligt uddannet cand.scient/Landscape Management og har blandt andet en master i offentlig ledelse, og har lang erfaring med ledelse og projektledelse inden for ejendoms- og byudvikling. 

-Jeg ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med Byrådet, medarbejderne, borgere og virksomheder i Kerteminde Kommune, og jeg glæder mig til at kaste mig over de mange opgaver, der ligger i arbejdet med at udvikle kommunen yderligere, siger Benedict Moos.  

Benedict Moos bliver chef for en afdeling med ca. 120 ansatte, der dækker både Park, Vej & Havne, byggeri, miljø- og planafdelinger, ejendomscenteret, Natur & Klima, og trafik og anlægsområdet.  

- Benedict Moos har en både bred og dyb viden på det tekniske område og så har han stor ledelseserfaring. Han kan dermed bidrage til vores visioner om at udvikle kommunen i tæt samspil med borgere, virksomheder og de mange dygtige medarbejdere. Det er en kompleks opgave, som kræver alles engagement, men jeg er glad for, at vi nu kan få Benedict med på holdet, siger vicekommunaldirektør i Kerteminde Kommune, Claus Lade.  

Ris eller ros til hjemmesiden

Hans Schacksvej 4
5300 Kerteminde

CVR.NR 29189706

Telefon: 65 15 15 15

Telefontider

Genveje