Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Nyheder Ny chef for Social, Arbejdsmarked og Borgerservice

Ny chef for Social, Arbejdsmarked og Borgerservice

Kerteminde Kommune har ansat den 52-årige Kenneth Damsgaard Hyde som ny chef for Social, Arbejdsmarked og Borgerservice i Kerteminde Kommune. Kenneth Damsgaard Hyde kommer fra en stilling som Arbejdsmarked- og borgerservicechef i Sorø Kommune. Kenneth Damsgaard Hyde tiltræder sin nye stilling 1. august.

Kerteminde Kommunes nye chef for Social, Arbejdsmarked og Borgerservice har de seneste knap 10 år været i en næsten tilsvarende stilling i Sorø Kommune. Kenneth Damsgaard Hyde er uddannet cand.scient.soc og har igennem de seneste 21 år haft lederstillinger inden for job, arbejdsmarked- og borgerserviceområdet. 

- Jeg glæder mig til at bringe min erfaring i spil i Kerteminde Kommune, og være med til at udvikle servicen overfor de borgere og virksomheder, som er i kontakt med kommunen. Samtidig glæder jeg mig også vildt til, i samarbejde med politikere, ledere og medarbejdere, at få lov til at arbejde for at indfri de mange ambitioner og fællesskabsmålsætninger, som politisk og organisatorisk er født, siger Kenneth Damsgaard Hyde. 

Kenneth Damsgaard Hyde bliver chef for en afdeling med godt 200 ansatte, der dækker både jobcenter og sygedagpengeområdet, ungeindsatser, socialpsykiatrien, bosteder og støttecentre, integrationsindsatser samt jobcenter for unge. 

-Med Kenneth Damsgaard Hyde får vi en stor ledelseserfaring kombineret med indgående kendskab til arbejdsmarkedsområdet. Vi skal fortsat sikre høj beskæftigelse i Kerteminde Kommune og de personer, der er på kanten af arbejdsmarkedet, skal så vidt muligt indgå i forskellige former for arbejdsfællesskaber. Kenneth Damsgaard Hyde har også fokus rettet mod de personer, der står uden for arbejdsmarkedet, hvor livsmestring er et mål i sig selv. Kenneth Damsgaard Hyde er en stærk faglig profil, som deler Kerteminde Kommunes visioner om fællesskaber, siger vicekommunaldirektør i Kerteminde Kommune Claus Lade.  

Ris eller ros til hjemmesiden

Hans Schacksvej 4
5300 Kerteminde

CVR.NR 29189706

Telefon: 65 15 15 15

Telefontider

Genveje