Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Nyheder Ny chef for Økonomi, Personale og IT

Ny chef for Økonomi, Personale og IT

Kerteminde Kommune har ansat den 34-årige Nikolaj Sørensen som ny chef for Økonomi, Personale og IT i Kerteminde Kommune. Nikolaj Sørensen kommer fra en stilling som souschef i Økonomi hos UC SYD. Han tiltræder sin nye stilling 1. august.

Kerteminde Kommunes nye chef for Økonomi, Personale og IT har de seneste 3 år været souschef hos UC SYD og har før da arbejdet bl.a. som forretningsudvikler i Økonomi i Haderslev Kommune og trådt sine læresko i Finansministeriet. Nikolaj Sørensen er uddannet cand. scient.pol. 

- Jeg glæder mig til at tage fat på opgaverne i Kerteminde Kommune. En velfungerende og samarbejdsorienteret opgaveløsning inden for økonomi, It og personaleområdet skaber grundlaget for, at resten af organisationen kan løse kerneopgaverne i forhold til borgerne. Mit fokus vil være på at udvikle løsningerne og sikre en effektiv drift i afdelingen, så grundlaget for en samlet, velfungerende organisation er til stede, siger Nikolaj Sørensen.

Nikolaj Sørensen bliver chef for en afdeling med 55 ansatte, der dækker både Økonomi & Indkøb, It & Digitalisering samt Bogholderi, Løn & Personale. 

-Nikolaj Sørensen har vist i sine tidligere ansættelser at han både er udviklingsorienteret og har et godt blik for den daglige drift og betjeningen af den politiske organisation. I Kerteminde Kommune er det lykkedes gennem stram økonomistyring at vende den økonomiske situation, men vi står over for fortsatte økonomiske udfordringer og en række nationale reformer vil påvirke opgaveløsningen og den økonomiske styring allerede fra 2025.

Jeg er sikker på, at Nikolaj er den rette til både at fastholde og udvikle den lagte linje i tæt samarbejde med de budgetansvarlige chefer og ledere samt direktionen, siger Kerteminde Kommunes kommunaldirektør, Inger Marie Vynne.

Ris eller ros til hjemmesiden

Hans Schacksvej 4
5300 Kerteminde

CVR.NR 29189706

Telefon: 65 15 15 15

Telefontider

Genveje