Skip til hoved indholdet
    Hjem Kommunen Nyheder Ny chef for Kultur, HR & Sekretariat

Ny chef for Kultur, HR & Sekretariat

Kerteminde Kommune har ansat den 40-årige Trine Madsen som ny chef for Kultur, HR & Sekretariat i Kerteminde Kommune. Trine Madsen kommer fra en stilling som afdelingsleder for Kultur, Fritid og Sekretariat i Assens Kommune. Hun tiltræder sin nye stilling 1. september.

Kerteminde Kommunes nye chef for Kultur, HR & Sekretariat har de seneste godt 2 år bestredet en næsten tilsvarende stilling i Assens Kommune. Trine Madsen er uddannet cand. scient. i idræt og sundhed og har igennem de seneste 7 år haft en række projekt- og lederstillinger inden for kultur- og fritidsområdet. 

- Jeg glæder mig til lære Kerteminde Kommune og det rige fritids- og kulturliv bedre at kende. Jeg vil arbejde for, at især alle børn og unge får muligheden for at være en del af et fællesskab, og prioritere samarbejdet med frivillige og civilsamfundet højt for at styrke kultur- og fritidsområdet og skabe en tæt forbindelse mellem kommunen og borgerne, siger Trine Madsen. 

Trine Madsen bliver chef for en afdeling med godt 55 ansatte, der dækker både Kerteminde Bibliotekerne, Musik- & Kulturskole, Ledelsessekretariatet og Kultur & Fritid. 

-Med Trine Madsen får vi en chef, der har arbejdet professionelt med sport, kultur og fritid de sidste mange år, og som har en ambition om at styrke fællesskaberne på tværs af kommunen. En ambition som harmonerer på bedste vis med Kerteminde Kommunes vision om stærke fællesskaber som grundlaget for en lang række af de kommunale aktiviteter, siger Kerteminde Kommunes kommunaldirektør, Inger Marie Vynne.

Ris eller ros til hjemmesiden

Hans Schacksvej 4
5300 Kerteminde

CVR.NR 29189706

Telefon: 65 15 15 15

Telefontider

Genveje