Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Trafik og veje Tip Kerteminde

Tip Kerteminde

Ser du huller i vejen, en overfyldt skraldespand, skæve fortovsfliser eller lignende i Kerteminde Kommune? Så send kommunen et tip.

App'en Tip Kerteminde

I det øjeblik du ser fejl og mangler, kan du sende kommunen et tip med app'en Tip Kerteminde. App'en kan downloades via Google Play eller App Store.


Formular til indsendelse af tip

Du kan også sende kommunen dit tip ved hjælp af formularen herunder. 

Husk at tilføje et billede som dokumentation, når du sender os dit tip. Så får vi alle relevante informationer, hvilket sikrer en bedre - og hurtigere - opgaveløsning.  

Dine kontaktoplysninger anvendes udelukkende for at kunne rette henvendelse til dig i tilfælde af spørgsmål til dit tip. Du vil modtage en mail, når dit tip afsluttes. Ved at indsende et tip accepterer du, at dit tip deles med Kerteminde Kommune og er synlige for andre besøgende på kerteminde.dk/tip på kortet herunder, samt brugere af app'en Tip Kerteminde. 

Du kan følge status på dine tips i app'en under "Mine tips" eller på kortet over indsendte tips, som du finder efter formularen. I kortets øverste højre hjørne er det muligt at søge på et tips referencenummer og/eller ændre datoen.

Tak fordi du hjælper os med at holde kommunen ren og sikker

Der føres regelmæssigt tilsyn med alle offentlige veje og cykelstier. Vi kan ikke forhindre, at der opstår pludselige skader i veje, ligesom det ikke er muligt at lappe huller i samme øjeblik, de opstår. 

Det fremgår af Færdselsloven, at trafikanter altid har pligt til at køre efter forholdene, både i forhold til vejret og vejens tilstand. Er vejen i synligt dårlig stand, eller er der skiltet med hastighedsnedsættelse og huller i vejen, er det din pligt at tilpasse hastigheden efter forholdene. Kører du ikke efter forholdene, kan kommunen ikke gøres erstatningsansvarlig for eventuelle skader.

Kontakt

Park & Vej

Kohaven 8, 5300 Kerteminde

Ring til os

Telefontider

Mandag-torsdag 8.15-9.15 og 13-14

Fredag 8.15-9.15

Ris eller ros til hjemmesiden

Hans Schacksvej 4
5300 Kerteminde

CVR.NR 29189706

Telefon: 65 15 15 15

Telefontider

Genveje