En undersøgelse af trivsel, sundhed og sygdom blandt unge og voksne.

Billede

Netop nu er Danmarks største undersøgelse af borgernes sundhed i gang med spørgeskemaundersøgelsen "Hvordan har du det?".
Undersøgelsen gennemføres for tredje gang, som et samarbejde mellem Region Syddanmark, Kerteminde Kommune og de øvrige 21 kommuner i regionen. 

Måske er du en af de 2.500 borgere i Kerteminde Kommune, som har modtaget en invitation til at deltage i undersøgelsen enten via din e-Boks eller per brev, hvis du ikke har en digital postkasse. Din besvarelse er vigtig for os. Ved at besvare spørgeskemaet hjælper du kommunen og regionen i planlægningen på sundhedsområdet. Oplysningerne er en meget vigtig del for forskellige opgørelser om borgernes trivsel, sundhed og sygdom og kan hjælpe med at forebygge og behandle sygdomme.

Sundhedsprofilen udarbejdes hvert 4. år og bygger på spørgeskemaundersøgelsen ”Hvordan har du det?”. Den har til formål at kortlægge borgernes trivsel, sundhed og sygdom. 

En sundhedsprofil beskriver sundhedstilstand og sundhedsvaner hos for eksempel en enkelt person eller en hel befolkningsgruppe.

Alle syddanskere, der besvarer spørgeskemaet, deltager i en lodtrækning om præmier. Vinderne får direkte besked i maj 2017.

Har du modtaget spørgeskemaet, har du måske også nogle spørgsmål til undersøgelsen. nedenfor er samlet en række svar på ofte stillede spørgsmål.

Formål med undersøgelsen

Find svar på dine spørgsmål

Se hvad du kan vinde

Region Syddanmark om sundhedsprofil 2017