Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Skole og uddannelse Ungdommens Uddannelsesvejledning

Ungdommens Uddannelsesvejledning

Uddannelsesvejlederne yder vejledning til grundskolens 7. – 10. klasser samt unge op til 25 år.

Vi tilbyder grundskoleeleverne forskellige vejledningsaktiviteter i og uden for skolen. Aktiviteterne skal tilsammen understøtte de unges parathed til at træffe valg af ungdomsuddannelse.

Til de unge som har forladt grundskolen eller har afbrudt en ungdomsuddannelse, yder vi vejledning om job- og uddannelsesmuligheder.

Uddannelsesvejlederne er forpligtiget til at tage kontakt til unge under 25 år, som ikke er i gang med job eller uddannelse.

 

Uddannelsesvejledning i Kerteminde

Fabers Alle 2

5300 Kerteminde

Tlf. 65151515

Mail: uukerteminde@kerteminde.dk

Er du ikke i gang med uddannelse eller job?

Så kontakt din uddannelsesvejleder, som kan hjælpe dig med at undersøge dine muligheder for uddannelse. Du kan også finde inspiration til uddannelsesvalg eller information om jobområder på hjemmesiden www.ug.dk

Du kan tale med din uddannelsesvejleder om:
• Ungdomsuddannelser
• Muligheder for at forbedre dine skolefærdigheder 
• Valg af job og uddannelsesretning
• Personlige problemer (vejlederen har tavshedspligt)

Når du er mellem 15 og 17 år, har du pligt til at være i gang med enten uddannelse eller job. Derfor er det vigtigt, at du henvender dig til din vejleder, som kan guide dig i retning af et godt valg.

Er du ikke i gang med uddannelse eller job?

Du kan tale med din uddannelsesvejleder om:
• Ungdomsuddannelser
• Muligheder for at forbedre dine skolefærdigheder 
• Valg af job og uddannelsesretning
• Personlige problemer (vejlederen har tavshedspligt)

Hvis du allerede har gennemført en ungdomsuddannelse og /eller en videregående uddannelse og søger information om dine videre uddannelses muligheder, kan du kontakte Studievalg Danmark https://studievalg.dk/kontakt/ eller eVejledning på https://www.ug.dk/evejledning

 

UddannelsesGuiden er Børne- og Undervisningsministeriets informations- og vejledningsportal, hvor du kan finde viden om dine muligheder for uddannelse og job. Portalen kan give dig svar på spørgsmål om alt fra adgangskrav til fremtidsmuligheder og jobområder. Du kan også gå på opdagelse ved at bruge de forskellige inspirationsværktøjer (Retningsviseren, UddannelsesZoom, Adgangskortet og Jobkompasset).

Se UddannelsesGuiden her www.ug.dk

UddannelsesGuidens omfatter desuden eVejledning, som tilbyder individuel vejledning via telefon, mail, videomøder og chat. Tjek www.ug.dk/evejledning for at se de aktuelle åbningstider.

Ris eller ros til hjemmesiden

Hans Schacksvej 4
5300 Kerteminde

CVR.NR 29189706

Telefon: 65 15 15 15

Telefontider

Genveje