Billede

Børne- og ungdomstandplejen skal søge at fremme det enkelte barns fysiske, psykiske og sociale trivsel ved at medvirke til, at tand-, mund- og kæberegionen udvikles og bevares i god funktionsdygtig stand gennem livet.

Børne- og ungdomstandplejen er gratis og omfatter alle børn og unge under 18 år, der er tilmeldt folkeregistret i Kerteminde Kommune. Optagelsen i den kommunale tandpleje sker automatisk ved barnets fødsel.

Samarbejdet med forældrene er den bedste forebyggelse af børns tandproblemer. Vi lægger stor vægt på kommunikation og information, og vi involverer forældre og børn så meget som muligt i processen.

I Kerteminde Tandpleje vil vi:

  • Give det bedste tandplejetilbud til børn og unge.
  • Udvikle den enkeltes evne til tage vare på egen tandsundhed, således at sunde tænder varer hele livet.
  • Levere et tandplejetilbud af højt faglig kvalitet og ved hjælp af information, dialog og respekt for det enkelte menneske skabe en atmosfære af tryghed og tillid, således at tandlægebesøg bliver en god oplevelse.
  • Tilbyde en omsorgstandpleje, der forbedrer livskvaliteten for borgeren

 

Åbningstid:

mandag kl. 8.00 - 15.00
tirsdag kl. 8.00 - 17.00
onsdag kl. 8.00 - 15.00
torsdag kl. 8.00 - 15.00
fredag kl. 8.00 - 12.30

 

Vi indkalder til undersøgelse via forældrenes e-boks. Der sendes SMS-reminder ud på dag 3 og dag 1 forud for aftalen.

Husk at oplyse/rette dit mobilnummer hos os.

Husk at melde afbud i god tid!

 

Send en mail til Tandplejen 
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit cpr.nr.