Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Ældre og Sundhed Dalsbo Plejehjem

Dalsbo Plejehjem

Dalsbo Plejehjem er opført i 1958 med væsentlig om- og tilbygning i 2002.

Dalsbo Plejehjem fremstår med 22 moderniserede plejeboliger indrettet som 1-rums bolig. Størrelsen på lejlighederne er på ca. 70 m² inkl. andel af fællesarealer. Tagetagen anvendes til administrative formål.

Plejehjemmet modtager dagligt varm mad fra Madservice. Øvrige måltider produceres i plejehjemmets afdelingskøkken.

Dalsbo er et hjemligt og hyggeligt lille plejehjem. Huset er indrettet med fælles opholdsstue, en hyggelig lukket gårdhave samt en dejlig sydvendt terrasse, som er omkranset af højbede med krydderurter, jordbærplanter mv. I haven er desuden æble- og blommetræer samt diverse frugtbuske. 

Dalsbo er kendetegnet ved en aktiv terapi, som dagligt tilbyder at lave aktiviteter sammen med beboerne. Plejehjemmet har desuden tilknyttet frivillige fra lokalområdet, som deltager i køreture med beboerne, bankospil, højtlæsning mm. Dagligdagen tilrettelægges i tæt samarbejde med beboerne og evt. pårørende, som vi lægger megen vægt på at have et godt samarbejde med.

Dalsbo har plads til 22 beboere. I huset bor desuden en labrador hund ”Mimi” samt 3 høns og en del akvariefisk. Vi oplever, at dyr er med til at skabe livskvalitet for vores beboere og har de sidste år haft kyllinger i hønsegården til stor glæde. 

På Dalsbo prioriterer vi at vedligeholde de ressourcer, som beboerne har. Vi har derfor indrettet et lille træningsrum med cykler, bentræner, armtræner mv. 

På Dalsbo er der tilknyttet fast plejepersonale døgnet rundt. Der er ligeledes ansat en husassistent, som varetager rengøring og tøjvask samt en pedel, som varetager diverse praktiske opgaver.

Pjece

Plantegninger

Skovsbovej 15
5350 Rynkeby

Ring til os

Bemærk

Benyt altid Digital Post, når der sendes fortrolige eller personfølsomme oplysninger.

Ris eller ros til hjemmesiden

Hans Schacksvej 4
5300 Kerteminde

CVR.NR 29189706

Telefon: 65 15 15 15

Telefontider

Genveje